OVER ONS

Toiletpapierslag.be is een initiatief van Verpakkingen De Groof, een groothandel gespecialiseerd in voedingsgeschikte voedselverpakkingen voor bakkers, beenhouwers, broodjeszaken, …  Naast deze verpakkingen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan sanitaire en hygiënische producten. Zo kwam de zaakvoerder Benny op het idee om dit verder uit te werken.

Verpakkingen De Groof steunt op een jarenlange ervaring die generatie op generatie doorgegeven werd en steunt op 3 pijlers: een klantgerichte service, met kwalitatieve producten aan een concurrentiële prijs.

Benny Vackier (Zaakvoerder)

Zelf ben ik jarenlang lid geweest van de jeugdbeweging in mijn buurt en allerhande verenigingen. Vroeger ben ik zelf met medeleden de straat op getrokken om extra budget te verzamelen voor onze kampen en evenementen en ik ken als geen ander de pijnpunten van zo’n verkoopactie.Vanuit die ervaring is het idee ontstaan voor een website die het makkelijk maakt een succesvolle steunactie op te zetten. Aarzel nooit om me tips te vragen om je actie extra succesvol te maken!

Onze troeven

UITSTEKENDE SERVICE

RETOURRECHT: GEEN RISICO

MAKKELIJK OP TE ZETTEN ACTIES

GROTE WINST

PRODUCTEN DIE MENSEN DAGDAGELIJKS GEBRUIKEN

SCHERPE PRIJZEN

KWALITATIEVE PRODUCTEN

ORGANISEERT JOUW VERENIGING EEN EVENT? MAAK DOELTREFFENDE RECLAME OP EEN BROODZAK

Zet jullie jaarlijkse fuif, event, beurs of opendeurdag in de kijker. Via www.reclamebroodzak.be zorgen we voor de perfecte advertentieruimte op een full color bedrukte broodzak en zorgen we voor een efficiënte verdeling in de regio van jullie keuze. Bekijk het aanbod en onze service op onze website.

www.reclamebroodzak.be