MAKKELIJK BETALINGEN ONTVANGEN
VIA EPC QR CODES

Laat mensen rechtstreeks betalen op de rekening van jouw organisatie.

"Sorry, wij hebben geen cash geld in huis"

Dat zal nooit nog een uitvlucht zijn om geen aankoop te doen bij jullie deur-aan-deur actie. We zijn tegenwoordig allemaal vervrouwd met het scannen van QR codes en betalingen uit te voeren via onze smartphone. Maak daar handig gebruik van voor jullie deur-aan-deur acties!

Via EPC QR codes kunnen jullie vaste bedragen aan een rekeningnummer koppelen. Zo kunnen mensen met hun bank app een QR code scannen en rechtstreeks een vooraf bepaald bedrag betalen op de rekening van jullie organisatie of vereniging.

HOE GA JE TEWERK?

  • Bepaal op voorhand de kostprijs per product of pakket. Werk met ronde bedragen om het aantal QR codes te beperken. Bijvoorbeeld €5, €10, €20 en €30.
  • Maak voor elk bedrag een EPC QR code aan via een online QR code generator. Wij zochten er voor jullie alvast een handige gratis online tool uit om EPC QR codes te generen:
    > https://www.qr-code-generator.com/solutions/epc-qr-code/
  • Download de QR codes en maak een mooi A4 document op met de verschillende QR codes. Vermeld het bedrag bij elke QR code zodat het duidelijk is welke code er gescand moet worden.
  • Stuur jullie leden op pad met een lading producten en de QR codes en jullie deur-aan-deur actie is een gegarandeerd succes! Jullie leden lopen met minder cash geld op straat wat de veiligheid ten goede komt! Daarboven staat het geld meteen op de rekening van jullie organisatie. Alleen maar voordelen!
NOG VRAGEN?
NEEM CONTACT OP
ONTDEK ONZE
PRODUCTEN